De Koeheide helpen?

{short description of image} Dat kan.

1.
Door mee te komen werken aan het beheer.
Dat gebeurt iedere tweede zaterdag van de maand in de voormiddag van 9u30 tot een uur of 13u00.
Er is steeds werk voor groot en klein.
Concrete plaats van afspraak en meer info over het werk vind je hier of krijg je via de maandelijkse koeheidemail.
Naast de werkdagen steken we met al wie mee wil werken en denken aan de uitbouw van het reservaat de Koeheide af en toe de koppen eens bij elkaar. Mail eens als je hiervoor interesse hebt.

2.
Lid worden van Natuurpunt helpt ook een flink stuk.
Door overschrijving van €20 op rekeningnummer 230-0044233-21 van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen, met vermelding van "nieuw lid promotie". Of via het inschrijfformulier op de Natuurpuntwebsite ben je niet alleen lid van Natuurpunt maar ook van Natuurpunt Oost Brabant. de regionale organisatie van Natuurpunt
Naast het nationale kleurrijke Natuur.blad krijg je ook nog eens het al even kleurrijke regionale Natuur en Landschap waar je de info vindt van de natuurpuntgebieden, afdelingen uit Vlaams Brabant
Nieuwe leden ontvangen een leuk welkomspakket met unieke wandelgids, vogelgeluiden cdrom, nemen met het hele gezin gratis deel aan de activiteiten van Natuurpunt, krijgen 10% korting in de Natuurpuntwinkel, enz..
Je bent dan ook meteen lid van de plaatselijke afdeling van Natuurpunt van je woonplaats.
Voor de Koeheide is dat VIJL in Bertem en Natuurpunt Leuven. Ook van hen krijg je een overzicht en info over hun activiteiten, wandelingen, waarnemingen, reservaten,..

3.
Een gift doen voor de Koeheide kan op het nummer 293-0212075-88 met vermelding Koeheide 9419. Vanaf € 30 wordt een fiscaal attest afgeleverd.

4.
Veel gaan wandelen en genieten op de Koeheide helpt ook.
Zeker als je daarna je waarnemingen en/of je digitale foto's aan ons bezorgt.

www.koeheide.be
{short description of image}